Për të pasur qasje në sistemin tonë Planet Accounting, duhet të plotësoni fushat. Pastaj gjenerohet fjalëkalimi dhe dërgohet në emailin tuaj.

Provo tani !
Krijo Kompani

Të gjitha në një vend!
Lehtë për tu përdorur!
Në dispozicion kudo, në çdo kohë!

Mund t'i qaseni nga këta shfletues :

 • Google Chrome (Rekomandim)
 • Mozilla Firefox
 • Opera
 • Safari
 • Microsfot Edge
 • Internet Explorer 10+

Online - Desktop - Laptop - Tablet - Mobile

0.00/Mujore
Free
 • €0.00 /Mujore
 • €50.00 /Vjetore
Më Shumë
0.00 /Mujore
Kontabilitet
 • €0.00 /Mujore
 • €50.00 /Vjetore
Më Shumë
29.00/Mujore
Bazë
 • €29.00 /Mujore
 • €290.00 /Vjetore
Më Shumë
99.00/Mujore
Standard
 • €99.00 /Mujore
 • €990.00 /Vjetore
Më Shumë
249.00/Mujore
Profesional
 • €249.00 /Mujore
 • €2.490.00 /Vjetore
Më Shumë
Premium
Kontakto Tani

Perdoruesit

Rreth nesh

-
Kompania
-
Përdoruesit
-
Vizita mujore
-
Raporte të gjeneruara
-
Dokumente të printuara

Na shkruani pyetjet tuaja

Rrini në kontakt me ne

Adresa
Bulevardi "Dëshmorët e Kombit"
Ulpianë, C2, H-III, Nr.6
Prishtinë 10000
Kosovë
Telefon
+383 44 916 828 (08:00 - 16:00)
Orari i zyres tonë
E Hënë - E Premte : 08:00-16:00
E Shtune - E Diel : Mbyllur

Ku gjendemi ne ?