Të gjitha në një Vendi
Harroje te kaluaren , fokusohu ne te ardhmen . Gjithmone ne cloud!

Regjistrohu
Zgjedhja më e mirë për biznesin tuaj

Lehtë për tu përdorur

I disponueshem kudo. ne cdo kohe

Kompjuter, Mac, Telefon, Tablet

24/7 Casje tek te dhenat financiare te klientit.

Modulet

Planet Accounting Përmban këto module

Dashboard

Klientët & Shitjet

Furnitorët & Blerjet

Stoku & Shërbime

Prodhimi

Resurset Humane

Pagat

Projektet

Dogana

Asetet

POS

Raportet

Çmimorja

29.00/Mujore
Bazë
3 Muaj Pa Pagesë

Ju Kurseni 87.00€

290.00 /Vjetore
check

1 Perdorues/User (290€/user shtesë)

check

1 Njesi

check

Depo

check

Departamentet

check

Asistence Teknike - 10/Ore per vit

check

Konfigurimi

check

Menyja Ime

check

Dashboard

check

Klientet dhe Shitjet

check

Shperndarja e karteles me klientin

check

Furnitoret dhe Blerjet

check

Stoku dhe Sherbimet

check

Pagat

check

Ditari

check

Doganat(Export/Import)

check

Raportet Standarde per Biznesin

check

Raportet per Administraten Tatimore te Kosoves

check

Dizajnimi i fatures

check

Dergimi I faturave ne e-mail

check

Importi i Faturave

check

Importi i Stoqeve

check

Eksport/import I dizajnit te fatures

check

Dogana(Eksport/Import)

Më Shumë
E Rekomanduar
99.00/Mujore
Standard
3 Muaj Pa Pagesë

Ju Kurseni 297.00€

990.00 /Vjetore
check

4 Perdorues/User (290€/user shtesë)

check

4 Njesi

check

Depo

check

Departamentet

check

Asistence Teknike - 20/ore per vit

check

Konfigurimi

check

Menyja Ime

check

Dashboard

check

Klientet dhe Shitjet

check

Shperndarja e karteles me klientin

check

Furnitoret dhe Blerjet

check

Stoku dhe Sherbimet

check

Prodhimi

check

Pagat

check

Ditari

check

Doganat(Export/Import)

check

Asetet

check

Projektet

check

Raportet Standarde per Biznesin

check

Raportet per Administraten Tatimore te Kosoves

check

Web Pos

check

Web POS - Restaurant

check

Kembimi Valutor

check

Dizajnimi i fatures

check

Dergimi I faturave ne e-mail

check

Importi i Faturave

check

Importi i Stoqeve

check

Resurset Humane

check

Eksport/import I dizajnit te fatures

check

Dogana(Eksport/Import)

Më Shumë
249.00/Mujore
Profesional
3 Muaj Pa Pagesë

Ju Kurseni 747.00€

2490.00/Vjetore
check

10 Perdorues/User (290€/user shtesë)

check

10 Njesi

check

Depo

check

Departamentet

check

Asistence Teknike - 30/ore per vit

check

Konfigurimi

check

Menyja Ime

check

Dashboard

check

Klientet dhe Shitjet

check

Shperndarja e karteles me klientin

check

Furnitoret dhe Blerjet

check

Stoku dhe Sherbimet

check

Prodhimi

check

Pagat

check

Ditari

check

Doganat(Export/Import)

check

Asetet

check

Projektet

check

Raportet Standarde per Biznesin

check

Raportet per Administraten Tatimore te Kosoves

check

Web Pos

check

Web POS - Restaurant

check

Kembimi Valutor

check

Gjuhe te ndryshme

check

Dizajnimi i fatures

check

Dergimi I faturave ne e-mail

check

Importi i Faturave

check

Importi i Stoqeve

check

Importi i raportit te bankes

check

Eksport/import I dizajnit te fatures

check

Resurset Humane

check

Dogana(Eksport/Import)

Më Shumë
?/Mujore
Premium
Na Kontaktoni Rreth Pakos Premiumcheck

Perdorues pa limit (290€/User Shtesë)

check

Njesi pa limit

check

Depo

check

Departamentet

check

Asistence Teknike - Ore pa limit

check

Konfigurimi

check

Menyja Ime

check

Dashboard

check

Klientet dhe Shitjet

check

Shperndarja e karteles me klientin

check

Furnitoret dhe Blerjet

check

Stoku dhe Sherbimet

check

Prodhimi

check

Pagat

check

Ditari

check

Doganat(Export/Import)

check

Asetet

check

Projektet

check

Raportet Standarde per Biznesin

check

Raportet per Administraten Tatimore te Kosoves

check

Web Pos

check

Web POS - Restaurant

check

WMS - SMART Sistemi per menaxhimin e depos dhe inventarit

check

Kembimi Valutor

check

Gjuhe te ndryshme

check

Dizajnimi i fatures

check

Dergimi I faturave ne e-mail

check

Importi i Faturave

check

Importi i Stoqeve

check

Importi i raportit te bankes

check

Eksport/import I dizajnit te fatures

check

Android POS Agjent te shitjes (Shtesë: 90€/android)

check

Dogana(Eksport/Import)

check

Android POS Restaurant(Shtesë: 90€/Android)

check

Desktop POS Market (Shtesë: 90€/POS)

check

Desktop POS Restaurant (Shtesë: 90€/POS)

check

Desktop POS Barnatore (Shtesë: 90€/POS)

check

Trajnimi

check

Resurset Humane

Më Shumë

Përdoruesit

Image

SKY KOSOVA SH.P.K.

Image

MIRI SH.P.K.

Image

N.N.Sh. SHABANI

Image

Astra Plan sh.p.k.

Image

GRAND STORE SH.P.K.

Image

O.T Capital L.L.C.

Image

5A - KS SH.P.K.

Image

Future Media LLC

Image

Mik Retail sh.p.k.

Image

PLANET GROUP SH.P.K.

Image

Shaip Cakaj Sh.p.k.

Image

ECM ENGINEERING SH.P.K.

Image

Risamont SH.P.K.

Image

North West Sh.P.K.

Image

STEPIA D ARRA Sh.P.K

Image

Balkan Progress center L.L.C

Image

PrimEx SH.P.K.

Image

AIN INVEST Sh.P.K.

Image

N.T.SH SHEHU 2000

Image

Integrated Solutions Group SH.P.K.

Image

NIGHT DESIGN STUDIO SH.P.K.

Image

Europrojekt Plus SH.P.K.

Image

Eco - Eng SH.P.K.

Image

Adem R. Berisha B.I.

Image

M Holding SH.P.K.

Image

ASSADO SH.P.K.

Image

Kreativ Sh.p.k

Image

BRG CONSULTING LLC

Image

ISD L.L.C.

Image

Kristal Construction

Image

ADRIATIK GROUP SHPK

Image

X SH.P.K.

Image

N.T.SH. Besi - Bes

Image

VFABA

Image

M A T INVEST SH.P.K.

Image

Global Marketing LLC

Image

IBO Sh.P.K.

Image

Aleanze e Prizrenit

Image

PRO QUART ADVERTISING L.L.C

Image

Global Construction Sh.P.K.

Image

3BKOSOVA SH.P.K.

Image

N.SH.TMC MARKETING

Image

VIZION GROUP SH.P.K

Image

AMARI GROUP SH.P.K.

Image

E2H & Partners Studio Legale SH.P.K.

Image

Mama Mantia SH.P.K.

Image

LISI GROUP SH.P.K.

Image

led light tehnology kosova shpk

Image

Restaurant PPM

Image

British Chamber of Commerce in Kosovo

Image

AMT & CONI Engineering L.L.C.

Image

Kosova Med Care sh.p.k

Image

B&S Textil sh.p.k.

Image

WILLOW SH.P.K.

Image

FIX GROUP 5 SHPK

Image

Focus & I

Image

WILLOW SH.P.K.

Image

K - AKS Sh.P.K.

Image

PIRAMIDA Sh.P.K.

Image

MYWINGS AVIATION SH.P.K.

Image

Chalet de Gruyeres Ppm SH.P.K.

Image

MARS FOOD SH.P.K.

Image

POWER HOUSE Gym

Image

F.R. STUBLLA O.P.

Image

POP fashion Sh.P.K.

Image

Emra Com Group L.L.C.

Image

STOP Prishtina arkive real

Image

Wolker SH.P.K.

Image

K & M Company Sh.P.K.

Image

V & D SH.P.K

Image

INTEX L.L.C.

Image

Bakery House L.L.C.

Image

N.P.SH ARTA

Image

Brez Pas Brezi

Image

PrimEx SH.P.K. - Test

Image

NTP Design

Image

Trade-Ks Shpk

Image

MC Food

Image

Univers Poli Shpk

Image

G-Medical

Image

G.G L.L.C

Image

DG PACK SH.P.K.

Image

Dreni - A SH.P.K.

Image

SJELLISIMO SH.P.K.

Image

N.T.P. LINDI - R

Image

AVOKAT EDON BIBAJ SH.P.K.

Image

PlanetManualContent

Image

A&H Group SH.P.K.

Image

RMS COMPANY SH.P.K.

Image

MAIA EXTENDED TEAMS L.L.C.

Image

Premium Cars SH.P.K.

Image

Sharp Consulting L.L.C.

Image

BAVARIA HOME SH.P.K. TEST

Image

BAVARIA HOME SH.P.K.

Image

Tech Hive SH.P.K.

Image

Hart Engineering SH.P.K.

Image

RENT nGO L.L.C.

Image

NN Prishtina Group SH.P.K.

Image

M P Group SH.P.K.

Image

BERISHA BAU SH.P.K.

Image

Hidajet Azemi B.I.

Image

FARA OFFICIAL SH.P.K.

Image

DIDI TRAVEL NTT

Image

REL Consulting SH.P.K.

Image

Fonex D.P.Z.

Image

AL KERAMIKA SH.P.K.

Image

Keka Dent Ordinanca Stomatologjike

Image

Premium Stone L & H L.L.C.

Image

ONNO SH.P.K.

Image

IMMIGRAND L.L.C.

Image

Buka Prej Gurit Lmg SH.P.K.

Image

F Team SH.P.K.

Image

EUROFRUTI SH.P.K.

Image

ARABIC SALON ORIENT N.SH.

Image

Auto Servis Drini i Bardhë SH.P.K.

Image

DENTAL STUDIO O.S.

Image

EDIFLOOR N.SH.T.

Image

Foto Stili Besi D.P.T.

Image

Jehona Bajrami B.I.

Image

AJ TRAVEL SH.P.K.

Image

KEKA MED QENDRA DIAGNOSTIKE N.SH.

Image

LUNDRA D.P.H.

Image

Organizata Joqeveritare Marakli tBiciklave

Image

QENDRIMI BETON SH.P.K.

Image

NB Ex Finance Sh.P.K.

Image

NATYRA N.SH.

Image

Balkan Recycling & Energy L.L.C.

Image

MADE GROUP CONSTRUCTION SH.P.K.

Image

ProAudit SH.P.K.

Image

Timora L.L.C.

Image

Pro ArtKos SH.P.K.

Image

E H M GROUP SH.P.K.

Image

WePox LLC

Image

BLERINA KLLOKOQI RUGOVA SH.P.K.

Image

NEW PHARMA L.L.C. -old

Image

Dante Group SH.P.K.

Image

Eneldat SH.P.K.

Image

EATITKS SH.P.K.

Image

Planet Group Testim

Image

SKAY

Image

Amare N.P.T.

Image

PLANET GROUP SH.P.K.

Image

Mercom L.L.C.

Image

AMT International LLC

Image

AT GROUP SH.P.K.

Image

Ask Group Shpk

Image

Brokers & Traders Club

Image

First Now LLC

Image

Broving sh.p.k.

Image

MAK Transport

Image

German Construction Group Shpk

Image

Aldi sh.p.k.

Image

Fahrschule Shala

Image

Live Pelet SH.P.K.

Image

ArtKontaktKosova

Image

Alergo Pharmacy Sh.P.K.

Image

--

Image

EH Avokat

Image

Allcon SH.P.K.

Image

NTP Timon O.P.

Image

N.N.T. Cynthia Invest

Image

QPDI

Image

Pavers for Concrete Products Sh.P.K.

Image

Nikollë Jakovi B.I.

Image

W Walker SH.P.K.

Image

Vipwell L.L.C.

Image

NIKQI - N D.T.SH.

Image

Perparimi SH.P.K.

Image

HIGH TECH ZONE SH.P.K.

Partnerët

Image not found!

AFA Consulting L.L.C.

AFA Consulting L.L.C.

www.afa-consulting.com

043988758

rashicabesnik@gmail.com

Image not found!

Talens SH.P.T.

Talens SH.P.T.

www.talensonline.com

+38338224270

talens@talensamare.com

Image not found!

Vega Audit SH.P.K.

Vega Audit SH.P.K.

www.vegaaudit.com

044226940

nexhit@gmail.com

Image not found!

KAF Group JSC

KAF Group JSC

kafgroupjsc.org

044118335

kafleonora@gmail.com

Image not found!

AMT International L.L.C.

AMT International L.L.C.

www.amt-ks.com

044-558-529

info@amt-ks.com

Image not found!

NETWORK ACCOUNTING SH.P.K.

NETWORK ACCOUNTING SH.P.K.

+38349567342

lipovicaarmir@gmail.com

Image not found!

Fakt Consulting SH.P.K.

Fakt Consulting SH.P.K.

www.fakt-kos.com

+38345727727

nazmi.bajrami@fakt-kos.com

Image not found!

FMT - Consulting SH.P.K.

FMT - Consulting SH.P.K.

www.fmt-ks.com

0383-45-506-322

fmt-consulting@hotmail.com

Image not found!

Asset PLus

Asset PLus

www.assetpluss.com

+38344226940

oneassetplus@gmail.com

Image not found!

AMT Group Sh.P.K.

AMT Group Sh.P.K.

www.amt-ks.com

044-558-529

info@amt-ks.com

Image not found!

Intuit Group

Intuit Group

Image not found!

AMT Consulting LLC

AMT Consulting LLC

www.amt-ks.com

044-558-529

info@amt-ks.com

Image not found!

Konto & Consulting LLC

Konto & Consulting LLC

049704480

Image not found!

Instituti KAF

Instituti KAF

Image not found!

FINANCE PLUS SH.P.K.

FINANCE PLUS SH.P.K.

+383-44-658-707

Financeplus.ks@gmail.com

Image not found!

VISION ACCOUNTING LLC

VISION ACCOUNTING LLC

044764827

Image not found!

SURPLUS NP Fushë Kosovë

SURPLUS NP Fushë Kosovë

049/220-108

surplusvehbipireva@hotmail.com

Image not found!

KAF GLOBAL L.L.C.

KAF GLOBAL L.L.C.

049908400

kafarmir@gmail.com

Image not found!

BN KONTABILIST SHPK

BN KONTABILIST SHPK

044375754

demikosovare@gmail.com

Image not found!

Capital Cash SH.P.K

Capital Cash SH.P.K

+38349216722

zhurimentor@gmail.com

Image not found!

Kontabilitet Financa Tatime

Kontabilitet Financa Tatime

049796795

azizberisha@gmail.com

Image not found!

MELOS SH.P.K

MELOS SH.P.K

044696943

melosshpk@gmail.com

Image not found!

As Accounting Group Shpk

As Accounting Group Shpk

+383 49 225 458

eurouka2@gmail.com

Image not found!

KAF CONSULTING & RESEARCH SERVICES L.L.C

KAF CONSULTING & RESEARCH SERVICES L.L.C

www.kafgroupjsc.org

+38344226940

info@kafgroupjsc.org

Image not found!

AK Biznes

AK Biznes

Rreth nesh

0

Kompani
0

Përdoruesit
0

Vizita mujore
0

Raporte të gjeneruara
0

Dokumente të printuara

Kontakti

Rrini në kontakt me ne

Informacione
info@planetaccounting.org
Shitjet :sale@planetaccounting.org
Ndihmë:support@planetaccounting.org

Na shkruani pyetjet tuaja